DE MAGIE VAN YOGA NIDRA


De Magie van Yoga Nidra is een online programma waarin je meer leert over yoga nidra, een soort yoga beoefening die gebruik maakt van diepe ontspanning om tot jezelf te komen. Je ligt daarbij veelal stil en volgt gesproken aanwijzingen op. Je rust op een diep niveau uit terwijl je wakker en alert blijft. Je rust uit, laat dingen los die niet meer bij je passen en je komt meer tot een eenheid in jezelf.

Het doel van dit programma is om je “je ware noorden” te laten vinden en je opnieuw contact te laten maken met de wensen en dromen die je hebt voor je leven.

Het is een snelweg naar je ware zelf. De begeleidende oefeningen en de persoonlijke begeleiding zijn er ook echt op gericht om je een diepere connectie te geven met jezelf.
Daarnaast leer je om een eigen yoga nidra beoefening op te bouwen, met behulp van de audiosessie uit het programma of met je eigen begeleiding

Meer weten over deze vijf-weekse online reis?

PERSOONLIJKE BEGELEIDING


Naast deelname aan het Magie van Yoga Nidra, waarbij ook een coachingsessie is inbegrepen, is het mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen in de vorm van coachgesprekken.

Dit aanbod wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Om die na te gaan kun je een vrijblijvend “ontdekgesprek” aanvragen waarin we kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit verplicht je tot niets, maar geeft je zeker waardevol inzicht!

Meer weten?